Aktualne novice o projektu SEE ME IN

Brezplačno mentoriranje podjetjem

30. september 2020

Odlična novica za vse podjetnike! Javna agencija SPIRIT Slovenija začenja z brezplačnim programom mentoriranja »Early Warning Slovenia«. Program brezplačnega mentoriranja »Early Warning Slovenia« je namenjen podjetjem, ki opažajo prve znake potencialnih težav ali se že soočajo z njimi ter iščejo možnosti za izboljšave poslovanja.

Več informacij je dostopnih na spodnji povezavi:

https://www.podjetniski-portal.si/moj-spletni-prirocnik/40741-javna-agencija-spirit-slovenija-zacenja-z-brezplacnim-programom-mentoriranja-early-warning-slovenia

Testiranje podjetniškega potenciala - vprašalnik

22. julij 2020

V okviru projekta SEE ME IN (Interreg) je pripravljen vprašalnik o poslovnih kompetencah in preferencah glede usposabljanj za podjetnike, ki izvirajo iz držav v razvoju. V okviru projekta bomo odgovore tudi evalvirali ter vam poslali oceno o vašemu podjetniškemu potencialu. Prosimo, da vprašalnik delite tudi med tiste podjetnike, ki bi jim tovrstna ocena koristila pri njihovem poslovanju.
Vprašalnik je dostopen na spodnji povezavi. Že vnaprej se vam lepo zahvaljujemo za vaše sodelovanje. Ekipa SEE ME IN.
 
 

Projekt SEE ME IN – zaključek 2. obdobja izvajanja

27. marec 2020

V zadnjih dneh marca 2020 na FUDŠ uspešno zaključujemo 2. obdobje izvajanja projekta »Socialno podjetništvo kot spodbudno okolje za zaposlovanje in integracijo migrantov - SEE ME IN«. V drugem obdobju je FUDŠ bila aktivna na področju koordinacije in priprave številnih analiz in dokumentov, ki so rezultirale v Skupni regionalni strategiji (Regional Joint Strategy). Strategija predstavlja tudi osrednji rezultat t.i. Delovnega paketa 1, ki ga je vodila naša fakulteta. Osrednji cilj dokumenta je nasloviti izzive mreženja in pomanjkljivih menedžerskih veščin med podjetji, ki jih v regiji Osrednje Evrope vodijo migranti. Več o projektu si lahko preberete tudi na naši spletni strani: http://arhiv.fuds.si/sl/see-me-social-entrepreneurship-enabling-environment-migrants-employment-and-integration.

Prvo delovno srečanje partnerjev v okviru projekta SEE ME IN

14. november 2019

14. in 15. novembra 2019 je na sedežu Fakultete za uporabne družbene študije v Novi Gorici potekalo prvo delovno srečanje partnerjev v okviru projekta »Socialno podjetništvo kot spodbudno okolje za zaposlovanje in integracijo migrantov - SEE ME IN«. Na sestanku smo pregledali potek projekta v 1. obdobju izvajanja in pripravili podroben načrt za nadaljnjo izvedbo aktivnosti.