Informacije o študiju

V Kariernem centru FUDŠ smo vam na voljo za vse informacije v povezavi s študijem, izbiro pravega študijskega programa ter nasveti za načrtovanje karierne poti.

Dovolite, da vam pri vaši odločitvi v povezavi s študijem pomaga svetovalka v Kariernem centru. 

Andreja Slejko Rojc 
Karierni center FUDŠ
Gregorčičeva ulica 19
5000 Nova Gorica

T: (05) 907 34 61
E: [email protected]

 

 NOVO! INDIVIDUALNI POSVETI GLEDE ŠTUDIJA

Vabimo vas, da se za podrobnejša vprašanja v zvezi s študijem prijavite na individualni posvet na povezavi. Prijave sprejemamo vsaj 2 delovna dneva pred želenim terminom. 

Po oddaji obrazca vas bomo kontaktirali za uskladitev termina, ter vam v primeru, da vam bolj ustreza izvedba na daljavo, poslali povezavo za srečanje.

 

Zakaj izbrati ravno študij na FUDŠ?

- edinstveni programi: Socialni menedžment (UN), Socialni menedžment (VS), Psihosocialna pomoč (VS) Psihosocialno svetovanje (MAG), Medkulturni menedžment (MAG) in Sociologija (DR)

- študij po meri študenta: študijski programi so oblikovani na podlagi ocen potreb študentov in trga delovne sile; dostopnost, usposobljenost in fleksibilnost profesorjev in strokovnega osebja do študentov; majhne skupine, osebni pristop, možnost študija na treh lokacijah

- akademska odličnost: predavatelji so izkušeni raziskovalci, ki najnovejša spoznanja prenašajo v študijski proces; predavatelji so tudi osebe iz prakse; v pedagoški proces se vključujejo tudi predavatelji iz tujine

- dostopne cene: konkurenčne ali nižje cene šolnin (kjer so predvidene)