Ponovno odprtje in NOV URNIK knjižnice FUDŠ

 
OBVESTILO
 
v četrtek 8.10.2020, bo knjižnica zaprta.
 
Hvala za razumevanje. Vrnjeno gradivo lahko pustite v referatu. 
 
 
Spoštovani,
 
V zimskem semestru bo prišlo do spremembe urnika knjižnice in sicer bo namesto v torkih knjižnica odprta v ponedeljkih v istih urah. 
 
Hvala za razumevanje
 
 
Nov urnik knjižnice je :
PONEDELJEK in ČETRTEK: 9.00-11.00 in 12.00-16.30
PETEK: 8.00-11.00 in 12.00-15.00 
 
NAVODILA GLEDE IZPOSOJE IN VRAČILA GRADIVA 
Ker daljše zadrževanje v prostorih knjižnice, po navodilih NIJZ, ni dovoljeno, vas prosimo, da si gradivo ogledate v COBISSu in naročite preko telefona 059 073 460 ali maila [email protected] 
Na COBISSu preglejte našo zbirko, izberite potrebno gradivo (največ 3 enote) in vaše želje sporočite preko zgoraj omenjenih kanalov. Ko bo gradivo pripravljeno za izposojo vam sporočimo in ga lahko prevzamete na lokaciji. 
 
Vračilo gradiva poteka normalno. Sprememba je le zadržanje gradiva v karanteni. Ko je gradivo vrnjeno, je v COBISSu zavedeno kot zadržano, zato bodo ta gradiva (v Moja knjižnica) še vedno vidna na vašem seznamu izposojenih gradiv. Zamudnine pod zadržano ne tečejo. Po preteku 3 dnevne karantene se gradivo vrne v prosto zbirko in je na voljo naslednjemu uporabniku.      
 
Prosimo, da ob vstopu v prostore fakultete upoštevate navodila glede razkuževanja rok, nošenja maske in ohranjanja medosebne razdalje. Predvsem pa, da vstopate le, če ste zdravi. Po prevzemu gradiva samo zadrževanje v fakultetnih prostorih ni dovoljeno. Čitalnica je do nadaljnjega še zaprta.
 
Hvala za razumevanje in uspešen študij še naprej